Data-analyse en optimalisatie

Aan de hand van continue data-analyse wordt de totale werking van de installatie gedurende het eerste jaar intensief getest en geoptimaliseerd.

Het duurt een jaar om een gebouwinstallatie te testen, te optimaliseren en af te stemmen op de vier seizoenen. Na het eerste jaar leveren we de installatie op. Daarna volgen de eerste twee jaren van duurzaam beheer en onderhoud. Hierin werken we toe naar de optimale werking van de installatie en naar het borgen ervan: de installatie wordt gefinetuned op de seizoenen, we passen parameters aan op het commissioning-plan en we sporen fouten in de route op. Verder laten we zien waar dingen misgaan door menselijke fouten of veranderingen in het gebruik van het gebouw. Na het derde jaar is de installatie optimaal ingesteld voor de totale levensduur van het gebouw.

Data-analyse software

Coneco gebruikt software voor de analyse, visualisatie en borging van prestaties. Het programma verzamelt de data van alle geautomatiseerde processen, (energie)meters, thermostaten, individuele sensoren en smart devices van gebouwinstallaties om afwijkingen, verbanden en patronen te identificeren. Aan de hand van de prestatie-eisen definiëren we regels voor alle componenten. De complete bibliotheek met regels analyseert continu alle data op afwijkingen en correlaties en de software zorgt voor automatische notificaties en rapportages aan alle betrokken partijen.

Dit beloven we

24/7 monitoring

24/7 monitoring

Continue analyse van het totale systeem

Optimaal binnenklimaat

Optimaal binnenklimaat

Een gezonde en productieve werkomgeving

CO2-reductie

CO2-reductie

Tot 35% minder CO2-uitstoot

Energieverbruik omlaag

Energieverbruik omlaag

Tot 20% minder kosten voor energie en onderhoud

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Alle data toegankelijk via een grafische interface

Kostenbeheersing

Kostenbeheersing

Real time notificaties en rapportages voor verbetering en besparing

Levensduur

Levensduur

Langere levensduur van installaties en componenten

Gegarandeerde prestaties

Gegarandeerde prestaties

Continu inzicht in gebouwprestaties

Regie en ontzorgen

Regie en ontzorgen

Met data-analyse constant werken aan verbeteringen